Passie voor theater

Joint Venture Productions is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor theater. Wij zijn trots op ons vak en hebben het lef om het anders te doen. Met een team van gedreven en ambitieuze mensen ontwikkelen wij unieke theaterconcepten waarbij creativiteit, kwaliteit en samenwerking centraal staan.

Logo | Joint Venture Productions

Zullen we vrienden worden?

Wij nodigen je graag uit om vrienden met ons te worden. Niet alleen op Facebook of Twitter, maar ook zakelijk. Een vriendschap draagt bij aan het faciliteren van nieuwe projecten, het in huis halen van kennis en ervaring uit diverse branches en het kunnen vergroten van onze eigen marketing- en communicatiemogelijkheden. Een vriendschap moet natuurlijk wel van twee kanten komen. Door ons ruime aanbod aan investeringsmogelijkheden is er voor ieder budget een passend voorstel te maken.
 

> Bekijk de mogelijkheden

Talent heeft de toekomst!

Wij zijn altijd bezig met het ontdekken en ontwikkelen van (jong) professioneel theatertalent. Talent is cruciaal voor de vernieuwing en de bevordering van de podiumkunsten in Nederland. Iedereen verdient de kans om zijn of haar creatieve talent te ontdekken en te ontwikkelen. Zowel voor als achter de schermen. Door op diverse gebieden nauw samen te werken met professionals, zijn wij in staat om talent te ontdekken en hen naar een hoger niveau te begeleiden.
 

> Bekijk onze auditieoproepen

Leren, creƫren, inspireren!

Cultuureducatie is leren over cultuur, door cultuur en met cultuur. Cultuureducatie is een van de meest geschikte middelen om jongeren de mogelijkheid te geven zich breder te ontplooien, op tal van manieren actief deel te nemen aan het culturele leven, hun talenten te ontwikkelen en de eigen grenzen vast te stellen of te verleggen. Door middel van workshops en voorstellingen nodigen wij jongeren graag uit om kennis te maken met verschillende kunstvormen en verbreden hun inzicht daarin.
 

> Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw school