Kunnen wij je ergens mee helpen?

Bekijk hier onder andere de veelgestelde vragen en algemene informatie over onze voorstellingen en kaartverkoop. Staat je vraag
(of antwoord) niet tussen de veelgestelde vragen, dan kun je ook je vraag aan ons stellen via het contactformulier.

Kaartverkoop

Hoe kan ik kaarten bestellen?

Je kunt bij Joint Venture Productions uitsluitend online en telefonisch kaarten kopen. Voor sommige voorstellingen is het ook mogelijk om via diverse verkooppunten kaarten te kopen.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren of wijzigen?

Het is tot een week voorafgaand aan een voorstelling mogelijk om kaarten te annuleren of te ruilen voor kaarten voor een andere datum. Annuleren of ruilen kan per mail via kaartverkoop@jointventureproductions.nl

Met welke betaalmiddelen kan ik online kaarten kopen?

Op onze website kun je betalen met iDeal en PayPal. De betaalmethoden kunnen per voorstelling verschillen en zijn ook afhankelijk van de termijn tot de voorstelling.

Voorstellingen

Hoe lang duurt de voorstelling?

Klik hier om naar het overzicht van alle voorstellingen te gaan. Als je vervolgens op de voorstelling van jouw keuze klikt, kan je bij de datum zien hoe lang de voorstelling duurt. Als de duur van de voorstelling niet wordt vermeld, is dit omdat de duur nog niet bekend is.

Hoe laat begint de voorstelling?

Klik hier om naar het overzicht van alle voorstellingen te gaan, hier vind je ook de aanvangstijden van de voorstellingen.

Mag ik mijn mobiele telefoon gebruiken tijdens de voorstelling?

Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling gebruik te maken van je mobiele telefoon. Mobiele apparatuur kan storing veroorzaken in de technische apparatuur van het theater.

Overige vragen

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Joint Venture Productions gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van uw bestelling. Bekijk hier onze privacyverklaring en cookiebeleid voor meer informatie.

Hoe kan ik me aanmelden voor een auditie?

Voor onze theaterproducties zijn wij regelmatig op zoek naar acteurs, musical-, zang en danstalenten. Op onze auditiepagina vind je alle informatie over aankomende audities en onze aanmeldprocedure. Nieuwe auditieoproepen worden ook gepubliceerd op onze Facebook en Twitter pagina.

Waar vind ik de vacatures van Joint Venture Productions?

Voor onze theaterproducties zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Op onze vacaturepagina vind je alle informatie over openstaande vacatures en onze aanmeldprocedure. Nieuwe vacatures worden ook gepubliceerd op onze Facebook en Twitter pagina.