Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s met een passie voor theater, die ons team komen versterken. Wij willen onze medewerkers uitdagend werk bieden in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij de medewerker zelf verantwoordelijk is voor het behalen van eigen resultaat, het ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen, het samenwerken met andere collega’s, het optimaal inzetten van zijn of haar vaardigheden en kan bijdragen aan de energie, de creativiteit en de kwaliteit van de gehele organisatie.

Openstaande auditieoproepen

Momenteel zijn er geen audities beschikbaar.

Aanmelden voor een auditie

Aanmelden voor een auditie is alleen mogelijk via ons online aanmeldformulier. Daarnaast is het uitsluitend mogelijk om je voor een auditie aan te melden als deze op onze website staat vermeld. Zodra wij je aanmelding (inclusief CV en foto) hebben ontvangen, beoordelen wij of we je uitnodigen voor een eerste ronde. Wij streven ernaar alle kandidaten een bericht te sturen, ook als je niet bent geselecteerd.

Openstaande vacatures

Stage: Marketing en PR
Stage: Theatertechniek

Aanmelden voor een vacature

Aanmelden voor een vacature is alleen mogelijk via ons online aanmeldformulier. Daarnaast is het uitsluitend mogelijk om je voor een vacature aan te melden als deze op onze website staat vermeld. Zodra wij je aanmelding (inclusief CV en foto) hebben ontvangen, beoordelen wij of we je uitnodigen voor een eerste ronde. Wij streven ernaar alle kandidaten een bericht te sturen, ook als je niet bent geselecteerd.